Juliska_Yritys_linkkikuva.jpg Tuotanto_linkkikuva.jpg

Juliska-Kaluste Oy

Juliska-Kaluste Oy on vuonna 1985 perustettu Hämeenlinnalainen perheyritys.

Hannu Mäenpään autotalliverstaasta on aikojen saatossa kehittynyt monipuolinen keittiökaluste- ja kodinkiintokalustevalmistaja.

Juliska valmistaa itse keittiöiden, kodinhoitohuoneiden ja kylpyhuoneiden kalusteita, liukuovia (JK-Doors), kalusteovia sekä muita kodin kiintokalusteita yksilöllisesti, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tuotanto

Koko Juliskan historian on Juliska aina investoinut järkevästi teknologiaan, jotta Juliska pystyisi auttamaan asiakkaitaan jatkuvasti kiristyvässä kilpailussa.

Trukki.jpg Trukki2.jpg Tuotteiden valmistus lähtee alusta asti.
Saha_1.jpg Vakiokomponentteja voidaan sahata vaikka viiden levyn nipuissa.
saha_2.jpg

Kaikki tuotteet porataan tilauskohtaisesti

Poralinja2.jpg Poralinja4.jpg
Poralinja3.jpg Poralinja5.jpg

Kalusteovet valmistetaan aina tilauskohtaisesti. Tämän ansiosta pystymme tehokkaasti myös valmistamaan erikoismittaisia kalusteovia.

Weeke2.jpg Weekw.jpg

Uusimpana investointina Juliska päätti investoida uuden sukupolven listoitustekniikkaan hankkimalla airtec listakoneen, jolla listoitettaessa käytetään uuden sukupolven "laser" listanauhoja. "Laser" listoilla tarkoitetaan listanauhoja, joissa ei ole enään perinteistä liimaa, vaan listan reunassa on pieni sulatusalue, joka sulatetaan ja painetaan kappaleeseen kiinni. Tällöin saumasta tulee lähes näkymätön ja paljon lujempi, kuin perinteisellä liimalla. Menetelmä muistuttaa paljolti muovihitsausta.

Bild_airTec_Titel_28428.gif
WP_20150324_007.jpg WP_20150327_003.jpg

Tuotteet toimitetaan luotettavasti omalla kuljetuskalustolla.

Auto_2.jpg