MEKANISMIT

Linkkikuva_vetolaatikot.jpg Likkukuva_jatteidenkasittely.jpg Linkkikuva_Kaluste-ovien_aukaisumekanismit.jpg Linkkikuva_Lisavarusteet_laatikoihin.jpg

Likkukuva_piilo-_ja_kulmakapinmekanismit.jpg Linkkikuva_Sailytysmekanismit.jpg Linkki_Kuva_Runkojen_lisavarusteet.jpg

VETOLAATIKOT

Takaisin: alkuun

Juliska-Kaluste luottaa kiintokalusteissaan käytettävissä vetolaatikoissa maailman johtavaan vetolaatikoiden valmistajaan blum:iin.

legra_C_kuva_1.jpg TX_S-design_M_kuva_1.jpg metabox2.jpg
Legrabox Tandembox Metabox

Legrabox

Legrabox on maailman johtavan laatikkomekanismi valmistaja blum:in uutuus vetolaatikkomalli. Legrabox on täysin ulostuleva hidastimella varustettu laatikko. Laatikon laidat ovat lähes suorat, joka lisää huomattavasti laatikon säilytystilaa. Kuvasta poiketen laatikon väri on valkoinen. Juliskan valikoimista löytyy kaksi korkeutta laatikolle, joko "matala" M-laatikko tai "korkea" C-laatikko (kuvassa). Lisäksi kumpaankin korkeuteen on saatavana myös sisälaatikot.

Tandembox

Tandembox on maailman johtavan laatikkomekanismi valmistaja blum:in hidastava laatikkomalli. Tandembox on "se" hidastava laatikko, jota kaikki muut valmistajat yrittävät kopioida. Juliska käyttää Tandembox laatikkomallin "S-desing" laatikkoa. Valittavana on kaksi kokoa "matala" M- korkeus tai "korkea" D-laatikko, jossa M-laatikkoon on lisätty korkea takasarja ja sivuille reelinkitangot. Kumpaankin korkeuteen on mahdollista saada myös sisälaatikot.

Metabox

Metabox on blum:in vakaa rakenteinen perinteinen metallilaatikko. Laatikossa ei ole hidastinta. Juliskan malistossa on kaksi korkeutta, joko "matala" M-laatikko tai "korkea" laatikko, jossa M-laatikkoon on lisätty korkea takasarja ja reelinkkitangot. M-laatikko on saatavana myös sisälaatikkona, mutta korkeana sisälaatikkona Juliska käyttää H-korkeutta.

 

JÄTTEIDENKÄSITTELY MEKANISMIT

Takaisin: alkuun

Juliska-Kaluste Oy:n kiintokalusteisiin on saatavana kattava määrä erilaisia jätteiden lajitteluun ja käsittelyyn liittyviä mekanismeja. Tässä olemme pyrkineet esittelemään mekanismit, jotka ovat perusratkaisuja Juliskan kiintokalusteissa.

Jatari_Mokki__1225.jpg normal_Sanko_21L_822.jpg Lajittelukeha2.jpg Metabox_lajittelukeha.jpg
Jätevaunu Jäteämpäri

Tandembox

laatikkoon

lajittelukehä

Metabox

laatikkoon

lajittelukehä

PIILO- JA KULMAKAAPIN SÄILYTYSMEKANISMIT

Takaisin: alkuun

Karuselli_3_4_99.jpg LeMans_85_2.jpg 1_2_osaa_karuselli.jpg Koko_karuselli.jpg
3/4 Karuselli Lemans- mekanismi  1/2 Karuselli 4/4 Karuselli

Juliskan valikoimasta voit valita kattavan määrän erilaisia säilytysratkaisuja piilo- ja kulmakaappeihin perinteisten hyllyjen lisäksi.

3/4 Karuselli

3/4 Karuselli on ylivoimainen ratkaisu perinteiseen kulmakaappiin.

Lemans-mekanismi

Lemans mekanismi on oivallinen mekanismi, joka mahdollistaa piilokulmakaapin tehokkaan käytön.

1/2 Karuselli

1/2 Karuselli on oiva ratkaisu piilokulmakaapin käyttöön jos sen käytölle ei aseteta suuria vaatimuksia, esimerkiksi kaapissa säilytetään harvoin käytettäviä astioita.

4/4 Karuselli

4/4 Karusellin avulla pöytäkulmakaapin käyttö on helppoa.

KALUSTEOVIEN AUKAISUMEKANISMIT

Takaisin: alkuun

Exp0012p_2.jpg Aventos_3_3.jpg Aventos_HL_008_2.jpg
Sarana  Aventos HF Aventos HL

Klaffi.jpg medium_Aventos_HS_1_2.jpg AVENTOS_HKS_2.jpg
Klaffi Aventos HS Aventos HK ja HK-S

Blum_clp0248_15_2.jpg
Saranan vaimennin

Saranat

Perinteiset saranat ovat keittiön toimivuuden ja kestävyyden kannalta todella tärkeässä asemassa. Sen takia Juliska luottaa maailman johtavaan sarana valmistajaan Saksalaiseen blum:iin. Saranoihin on saatavana myös lisäosana saranan vaimennin, joka liitetään saranan varteen.

Aventos-avausmekanismit

Perinteisten sivusaranoitujen ovien lisäksi asiakas voi halutessaan valita myös muunlaisia avausmekanismeja Aventos mekanismeista. Aventos mekanismit on maailman johtavan sarana toimittajan blum:in valmistamia.

Klaffi-Aukipitolaite

Klaffi-aukipitolaite on yläsaranoitujen ovien aukipito- ja avausmekanismi. Se on tarkoitettu kaappeihin, jotka eivät joudu keittiössä jatkuvalle rasitukselle ja käytölle.

SÄILYTYSMEKANISMIT

Takaisin: alkuun

Apteekkimekanismi.jpg LM_604_Rullakori_1111.jpg Siivouskomero_setti.jpg 2210001_Rst_tasohylly_v1_142.jpg
Apteekkimekanismi Rullakori Siivouskomerosetti Astian kuivaushyllyt

Apteekkimekanismi

Apteekkimekanismi on äärimäisen hyvä ruoka-aineiden järjestyksessä pitämiseksi. Mekanismi mahdollistaa kyseisten tuotteiden tehokkaan käytön.

Rullakorit

Rullakoreja on saatavana niin matalina liinavaatekoreina, kuin myös korkeina pyykkikoreina. Rullakoreja löytyy niin 500 kuin 440 nimellissyvyydet. Leveyksiä koreista löytyy 40cm, 50cm, 60cm ja 80cm.

Siivouskomerosetti

Siivouskomerosetti on jokaisen Juliskan siivouskomeron vakiovaruste, jonka avulla siivousaineet ja imurinletku pysyvät siistissä järjestyksessä.

Astiankuivaus

Lähes jokaiseen Suomalaiseen keittiöön asennetaan astiankuivauskaappi, eli tuttavallisemmin tiskikaappi. Perinteisten kuivausritilöiden lisäksi voit nykypäivänä valita RST-astiankuivaussetin. Setti koostuu tgippuvesisuojasta, yhdestä lautashyllystä ja kahdesta tasohyllystä (kuvassa). RST- kuivaussetti voidaan Juliskan rungoissa asentaa normaaliin seinäkaappiin, jonka ansiosta kaappien pohjiin voidaan asentaa täysintegroidut led-valot.

Niin ikään perinteisiä- kuin RST astiankuivausritilöitä on saatavana kymmenen senttimetrin välein alkaen 40cm:stä ja loppuen 100cm leveään kuivaus- tai seinäkaappiin.

LISÄVARUSTEET LAATIKOIHIN

Takaisin: alkuun

30400_143.jpg WP_20141031_003.jpg
Silityslautamekanismi Leikkuulautapari

Silityslautamekanismi

Silityslauta mekanismi voidaan asentaa 137mm korkean etusarjan "laatikon paikalle".

Leikkuulautapari

137mm korkean laatikon etulaudan laatikon paikalle voidaan asentaa myös kätevät leikkuulaudat.

LISÄVARUSTEET RUNKOIHIN

Takaisin: alkuun

RST_25_x_25.jpg 75sk_2.jpg Kartiojalka.jpg
RST-Neliöjalka Kalustepyörä Krominen kartiojalka

WP_20141106_006.jpg
Integroidut led-valot

RST-Neliöjalka

RST-Neliöjalkaa on saatava niin kromisen- kuin harjatun teräksen värisenä. Korkeus mahdollisuuksia on 100mm, 150mm, 200mm.

Kalustepyörä

Kalustepyöriä on saatavana niin jarrulla kuin ilmankin. Korkeus kalustepyörälle asennuslaipan kanssa on n.100mm. 

Kartiojalka

Kromisen väristä kartiojalkaa on saatavana niin 100mm, 150mm, 200mm korkeana.

Led-valot

Juliskan kalusteisiin erityisesti seinäkaappien pohjiin tai kaapin sisälle on mahdollista saada täysin integroituja led-valoja. Alle 60cm leveisiin kaappeihin asennetaan yksi valo ja yli 60cm ja ja tasan 60cm:siin kaappeihin tulee kaksi valoa. SK-6-6 mallin seinäkulmakaappiin tulee kolme valoa.